Services

Overleg

In overleg met de klant proberen wij steeds de meest geschikte machine(s) aan te bieden. Onze vertegenwoordiger bezoekt de klant en bekijkt samen wat die exact wil en op basis hiervan wordt nadien een gedetailleerde offerte uitgewerkt.

Plaatsstudie

De klant kan ons zijn tekeningen bezorgen of het nu gaat om lasersnijden, ponsen, plooien, buisomvormingen,... Samen met de fabrikanten van onze machines gaan wij aan de hand van deze tekeningen op zoek naar de geschikte machine(s) en gereedschappen.

Werkingsstudie

In functie van de complexiteit van de machine of installatie, wordt de klant met de nodige simulatiesoftware of studie, geinformeerd over de werkwijze van de installatie.

Implementatieplan

Voor levering van de machine, krijgen onze klanten een gedetailleerd implementatieplan. Op dit plan ziet de klant de exacte afmetingen van de machine, of er een speciaal fundament nodig is en waar alle nutsvoorzieningen zoals electriciteit, perslucht,... dienen te komen.

Afname bij fabrikant

Voor meer gesofistikeerde machines behoort een afname van de machine bij de fabrikant steeds tot de mogelijkheden. Wanneer de machine klaar staat bij de fabrikant wordt ze voor levering afgenomen bij de fabrikant. Eventuele kleine aanpassingen kunnen op die manier nog bij de fabrikant worden uitgevoerd voor de machine op transport gaat. Bij deze afname wordt de klant steeds vergezeld door een technieker van Metanox dewelke de machine nadien ook bij de klant in bedrijf zal nemen.

Opstart & testing

Bij sommige machines is er een pre-opstart en test in de showroom van Metanox; Andere machines gaan rechtstreeks van de fabrikant naar de klant. De machines worden door onze technische mensen op een professionele manier in dienst gesteld en getest waarna de klant een grondige uitleg krijgt om zelf met de machine te kunnen werken.

Opleiding & nazorg

Voor iedere machine krijgt de klant een grondige opleiding. Na het opstarten, kan de klant steeds beroep blijven doen op verdere uitleg via telefoon, mail of een extra bezoek van onze technische mensen.

Voor al uw vragen omtrent service klik hier.