Bedrijf

Wie zijn wij?

Metanox werd opgericht in 1997 en heeft op korte tijd een stevige reputatie opgebouwd als verdeler van plaatbewerkingsmachines. Ons gamma is gevarieerd, zeer compleet en bestaat uit gerenommeerde kwaliteitsmerken als EUROMAC, DURMA, SALVAGNINI, DAVI ... We bieden zowel conventionele als CNC-gestuurde machines aan. Verder zijn naar gelang de beschikbaarheid ook zeer degelijke tweedehandsmachines te koop.

Op onze nieuwe locatie aan de Driemasten in Gullegem bevinden zich 600 m2 burelen van waaruit enthousiaste medewerkers onze projecten begeleiden. De overige 2.300 m2 bestaat uit een opslagruimte en een ruime showroom waar demonstraties en andere events kunnen plaatsvinden.

We denken verder dan sales ... Naast de verkoopafdeling beschikken we over een goed uitgebouwde service- en onderhoudsafdeling. Gespecialiseerde technici staan in voor onderhoud, revisie, ombouw naar CE-veiligheid, montage van sturingen … van nieuwe en bestaande machines.

Nederlands

Wat doen wij?

Aankoop & verkoop

Vanuit hun bureel met ontvangstmogelijkheid staan onze vertegenwoordigers steeds voor u paraat.

Tweedehandsmachines

Naast nieuwe machines beschikken wij ook over tweedehandsmachines.
Vraag vrijblijvend naar onze meest recente lijst.

Ombouw machines & montage sturingen

Montage van een CNC-sturing op uw bestaande machine, montage van achteraanslagen ... Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Service en onderhoud na verkoop

Service en onderhoud, twee woorden die wij hoog in het vaandel dragen. Voor zowel uw nieuwe als bestaande machines, kan onze serviceafdeling u een degelijke service bieden en dit aan zeer competitieve prijzen. Onze servicemensen beschikken over compleet uitgeruste bestelwagens. Ook op kantoor beschikken wij over alle mogelijkheden om u een degelijke telefonische service te geven. De meest courante onderdelen bevinden zich in ons magazijn.

Nederlands